مشاوره حقوقی رایگان - اتهام گرفتن رشوه

با سلام. بنده به خاطر اتهام دریافت رشوه سال گذشته دستگیر شدم. بدون هیچ گونه مدرک و دلیل متقن و صرفا به اتهام اعتراف احدی از مراجعین به محل خدمت و سایر متهمان اداره محل خدمت که اساسا چنین چیزی وجود نداشت. هیچ گونه مدارک و یا مستندی هم در بازداشت دو ماهه بنده ارائه نگردید و صرفا بازجویان اقرار سایر همکاران و متهمان را عنوان نمودند و اعترافی هم نداشته ام. لیکن حسب اخبار واصله به دلیل کشفیات اموال از منزل بنده که امانات خانواده در شب عید پارسال نزد صندوق ما امانت بود از تبرئه بنده امتناع و رزیده و کیفرخواست صادر کرده اند. آیا اقرار سایرین بدون هیچ گونه مستند و حتی بدون مواجهه حضوری صرفا به خاطر ادعای واهی راشی و همکاری ایشان با سایر متهمان می‌تواند دلیل صدور حکم برای من تلقی شود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . بستگی به محتویات اقاریر و ادله دیگر و عدم قاضی است

مسعود عالی دایی احمدی

مسعود عالی دایی احمدی :

استان :

با سلام
خیر اقرار فقط در حق مقر موثر است و با وصف عدم وجود مدرک علیه شما قاعدتا می بایست تبرئه شوید

سید مهدی حسینی

سید مهدی حسینی :

به نحوی که خودتون نوشتید فعلاً کیفرخواست صادر شدهدر مرحله بعد جهت رسیدگی و صدور رای پرونده به دادگاه ارسال میشه ، دادگاه وقت رسیدگی تعیین میکنه و شمارو هم جهت شرکت در جلسه دعوت میکنن
اونجا میتونید دفاعیاتتون رو بگید و حتی درخواست مواجهه حضوری کنین
دادگاه با بررسی دلایل و مدارک اقدام به صدور رای میکنه