مشاوره حقوقی رایگان - مشرفیت همسایه

باسلام.
ببخشید همسایه ما اقدام به ایجاد راه پله در کنار دیوار شرقی ساختمانش که مجاور زمین ما هست کرده که اشرافیت زیادی دارد. با شکایت ما کمیسیون ماده 100 حکم داده که رفع اشرافیت شود.
حالا او با کلاف قوطی آهنی باریک با عرض حدود 5 سانت و ورق های پلاستیکی داخلش رفع اشرافیت کرده و تعاونی دهیاری هم قبول کرده.
چون در روستا بوده مربوط به دهیاری می شود. ولی ما اعتراض کردیم و گفتیم باید با مصالح مثل آجر و بلوک رفع اشرافیت شود.
خواهشمندیم راهنمایی کنید روال قانونی چگونه است و چگونه میتوانیم با این تصمیم تعاونی دهیاری برخورد کنیم.

پاسخ ها :

نعمت اله مرادی

نعمت اله مرادی :

استان :

شکایت تحت عنوان رفع مزاحمت