مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام نیروی انتظامی در حین خدمت سربازی

با سلام و خسته نباشید. من پارسال برای نیرو انتظامی ثبت نام کردم ولی خودم ادامه ندادم .
الان من سرباز هستم و 12 ماه خدمت کردم و 3 ماه هم اضاف پشت دفترچه ای دارم. آیا میتونم دوباره ثبت نام کنم یا باید بمونم تا سربازی تموم بشه؟
ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
این سوال حقوقی نیست،لطفاازمسولیین نیروی انتظامی سوال فرمایید