مشاوره حقوقی رایگان - مستمری شوهر به زن شاغل

با سلام. اگر خانمی که خود شاغل و بیمه تامین اجتماعی می باشد، همسرش فوت کند و همسرش مستمری بگیر تامین اجتماعی بوده باشد، آیا مستمری به زن تعلق می گیرد یا خیر؟

پاسخ ها :

محمّد موسوی فیض آباد

محمّد موسوی فیض آباد :

لأتوجه به اينكه جنابعالي شاغل هستيد مستمري به نظر ميرسه در صورتي كه در بين خانواده متوفا فرزند مجرد وجود داشته باشد و از هيچ نهاد يا ارگان و يا بيمه اي ديگر حقوق دريافت ننمايد مستمري مترفا به همسر وي تعلق ميگيرد