مشاوره حقوقی رایگان - وام جعاله در کنار وام مسکن

سلام، ملکی رو خریدم که هم وام جعاله و هم وام مسکن روش داره، میخوام جعاله را تسویه و جعاله جدید بگیرم. ایا میشه با همون سند خونه که در رهن بانکه ضمانت کرد یا نیاز به ضامنه ، چون سند خونه در رهنه بانک مسکنه دیگه، یعنی سند در رهن بانکه میشه با هموم ضمانت دوباره جعاله بگیرم؟

پاسخ ها :

اکبرمقدم

جناب آقای اکبرمقدم :

اگرقیمت ملک بیشترازمبلغ رهن مصوب بانک برای وام قبلی باشدمی توانید.اصطلاحا رهن مازاد ممکن است