مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت زندانی جهت رای باز

با سلام بنده کارمند هستم و ضمانت یک زندانی را کرده ام تا رای باز شود . و الان با وجود رای باز دوباره با مواد گرفتنش تکلیف من چی میشه ایا مشکلی برای من پیش نمیاد که ضمانتش کردم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

خیر برای شما مشکلی پیش نخواهد امد و تبدیل خواهد شد. شما متهم را معرفی کرده و درخواست منتفی شدن ضمانت خود را بدهید