مشاوره حقوقی رایگان - سلب حضانت

سلام،بنده به دليل تشديد اختلاف خانوادگي براي بازگرداندن همسر و دو فرزندم به زندگي مشترك عليرغم ميل باطني حق طلاق و حضانت را به خانمم دادم ميخواستم ببينم در صورت واقع شدن طلاق و ازدواج مجدد همسرم حق حضانت از وی سلب ميشود يا خير؟چون درتبصره الحاقی م 1169.ق.م مصوب 82آمده بعداز ازدواج مادر حق حضانت به عهده ولی قهری یعنی پدر است مگر به تشخیص دادگاه پدر صلاحیت نداشته باشد آيا بعد از اين قانون جديدي كه وضع نشده، قبلا از لطف شما سپاسگزاري ميشود.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.جهت سلب جضانت باید عدم صلاحیت طرف احراز شود.یاالله

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
بله در صورتيكه كه همسر سابق شما ازدواج نمايد شما ميتوانيد حضانت فرزند خود را بگيريد اگرچه قبلا حضانت را به مشاراليها حضانت منتقل كرده أيد.
باتشكر