مشاوره حقوقی رایگان - حق الزحمه نگهداری از منزل موروثی

با سلام
ما در ملکی سکونت داریم که مالکان آن (پدر پدرم و پدر مادر مادرم) فوت نمودند. و خودمان جزو وراث هستیم.
ما به اصرار مادربزرگمان که کسی از او مراقبت نمیکرد. در خانه ماندیم و شاهد داریم.
در طی چندین سال مجبور بودیم هزینه های زیادی برای تعمیر پرداخت کنیم.
الان وراث میخوان ما رو از خونه بیرون کنند ، شکایت کردند. و ما هیچ پس اندازی برای اجاره خانه دیگری هم نداریم.
آیا ما میتونیم درخواست پرداخت هزینه نگهداری از خانه را از وراث نسبت به سهم الارث بکنیم (چون در قانون آ.د.م چیزی به عنوان مدیر مطرح شده که حتی اگر کسی راضی نباشد ولی ما منزل یا مالش را نگهداری کنیم باید هزینه را بدهد) ؟

ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بهرحال اگر هرینه ای کرده اید میتوانید بگیرید