مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت و مهریه

با عرض سلام و خسته نباشید
من (مرد) مدتی پیش با همسرم که 10 ساله ازدواج کردیم بخاطر اینکه خیانت ایشون برام ثابت شد به مشکل بر خوردیم ولی من چون آبرو خیلی واسم مهم بود و دلیل این خیانت رو اغفال ایشون میدونستم از اینکه بخوام عکس العملی نشون بدم گذشت کردم 2 تا بچه 9 ساله پسر و 5 ساله دختر هم داریم ، این درد بزرگی بود که من با خودم میکشوندم و تا اینکه مجددا دیدم که دست از این کارش بر نمیداره که با ضبط صدا مکالماتشون رو برداشتم که اثبات این قضیه است ، من قبلا اعتیاد داشتم ولی الان پاکم ، ایشون جلب بنده رو واسه مهریه گرفتن من رو انداختن زندان و تو این مدت بدون اینکه به من بگن کلیه اساس منزل رو که همشو خودم تهیه کرده بودم و ایشون جهازی نداشت رو بردن منزل پدرشون و مبلغ 100 میلیون تومان هم که رهن منزل بوده رو تو اداره ثبت توقیف کردن و تنها خودروی من را بعد از اقدام به مهریه از من خواستند که وکالت بدم تا ایشون در ازای خودرو
50 %از مهرشون رو ببخشند و زندگی رو ادامه بدن و رضایت بدن واسه مهریه ولی 50 درصد بقیه سر جاش بمونه منم چون واقعا کسی رو نداشتم و چاره ای نبود و دسترسی به وکیل هم نداشتم اجبارا این کارو کردم ، ایشون ماشین و زدن به نام خودشون رضایت هم ندادن از مهریه چیزی کم نکردن ولی حالا که اومدم بیرون اونم نه با رضایت ایشون بلکه با کمک چند تا خیر و مددکارای زندان متوجه شدم که وسایلام و برده پولم توقیف کرده خودشم پیداش نیست و بچه هامم پیش خودشن و ماشینم زیر پاشه و بد جوری منو عذاب میده باباشو مامانشم چارش نمیکنن ایجوری که میگن ولی به همونم شک دارم ، اعسار زدم ولی هیچی ندارم کارمم از دست دادم و آس و پاس هستم ولی پاک موندم هیچ کسو ندارم فقط خدا ، میخواستم ببینم میشه وسایلام و پس بگیرم پول رهن خونه هم که هنوز توقیفه و ماشین که بنده رو بخاطر گذشت از خیانتشون کلاه سرم گذاشتن رو پس بگیرم و قسطی مهرشون رو بدم چون هیچی دیگه ندارم ممنونم ازتون

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادخواست اعسار و درخواست تقسيط نماييد