مشاوره حقوقی رایگان - رفع بازداشت سند

سلام. باغی دارم که دستور تخریب داشت ولی در دادگاه تجدید نظر برای دیوارهایش مجوز داده شد ولی برای ساختمانش نه. البته جریمه تغییر کاربری را هم دادم. الان مدت 4 سال هست سند خانه ما بازداشت برای تخریب بازداشت هست. جهاد اقدامی نکرده. آیا من میتونم تقاضای رفع بازداشت سند را بکنم؟

پاسخ ها :

رفع بازداشت سند بازداشت سند جهاد کشاورزی تخریب باغ تغییر کاربری سند ملک