مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی تصادف در کلانتری

سلام و خسته نباشید خدمت شما. بنده چند وقت پیش تصادف منجر به جرح داشتم و مصدوم را با اورژانس به بیمارستان انتقال دادند. من هم به کلانتری رفتم و ماشین توقیف شد. من همان شب به بیمارستان رفتم و احوال پرسی کردم و تا انتها با او بودم و خدا رو شکر پای او مو برداشت و آتل بندی کردند. من چون خرج خانواده و مادرم را با ماشینم در می‌آوردم بدبخت شدم و برای تشکیل پرونده به کلانتری مراجعه کردم و همه کارهای مربوط به خودم را انجام دادم. مصدوم باید برای ثبت اظهارات خود و شکایت از من به کلانتری مراجعه کند ولی چند وقت است نمی‌آید. تکلیف من چیست؟ سپاس از راهنمایتون.

پاسخ ها :

زهرا  سلطاني

سرکار خانم زهرا سلطاني :

سلام اگر شکایتی مطرح نگردیده که قطعا شما میتونید تقاضای رفع توقیف خودرو رو در کلانتری مطرح کنید و اگر پرونده تحت نظر قاضی جهت تعیین تکلیف رفته باشد باید با تقاضای شما موافقت گردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هیچ کاری نکن، فقط منتظر احضار دادسرا و کلانتری ودادگاه باش اگر احضار کردن برو پاسخ بده، انشالله که بیمه شخص ثالث و گواهی نامه داری