مشاوره حقوقی رایگان - عدم تسویه فاکتور

با سلام. بنده ویزیتور یکی از شرکت های پخش هستم. حدود نه ماه پیش به یکی از مشتری ها بار دادیم و هنوز تسویه نکرده و از تسویه فاکتور سر باز میزنه. صرف داشتن فاکتور میشه جهت وصول و تسویه از مشتری شکایت کرد یا خیر؟ امکان وصول و تسویه وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

ناهيد  كاظمي خضر

ناهيد كاظمي خضر :

بله با وجود فاکتور میتوانید دادخواست مطالبه وجه آنها را بنمایید.