مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی تشويقی مناطق محروم (مناطق كمتر توسعه يافته)

باسلام
بنده به مدت 5 سال (93تا98) در مناطق كمتر توسعه يافته بصورت پيماني مشغول بكار بوده ام و ساكن و بومي آن منطقه نبوده ام.
ماده 15 آيين نامه مرخصي ها ميگويد:
ماده 15 –كاركنان غير بومي مناطق كمتر توسعه يافته و محروم علاوه بر (30 (روز مرخصي استحقاقي از 30 روز مرخصي براساس
فهرست مناطق كمتر توسعه يافته و محروم كه به تصويب هيأت وزيران رسيده است برخوردارند و در صورتي كه آنان نتوانند از ذخيره
مرخصي استحقاقي و 30 روز مرخصي مناطق محروم استفاده نمايند. در پايان همان سال وجوه مرخصي تشويقي را دريافت مينمايند
و مرخصي مورد نظر به هيچ وجه قابل ذخيره نميباشد.
آيا به بنده تعلق ميگيرد....؟؟؟
سپاس

پاسخ ها :

مرخصی تشویقی مناطق محروم مرخصی تشویقی