مشاوره حقوقی رایگان - قسم خوردن

سلام. خانم بنده اقدام به طلاق زوجه کرده. تو دادگاه حکم برعلیه او داده شد. ولی تجدید نظر هیچ دلیلی نداره رفته پرونده که سال 98 من برج 2منع تعقیب گرفتم رو مبنا قرار داده و میخواد من برم قسم بخورم. و من تو جلسه قسم نخوردم چون پرونده 98 بسته شده تو دادگاه کیفری. و من میخوام بدونم آیا قاضی میتواند پرونده ای که تو سال 98 برج 2 بسته شده و منع تعقیب گرفتم رو تو دادگاه خانواده باز کنه و منو وادار به قسم خوردن بکنه. و اگه این کار رو نمیتونه من از کجا پیگیر شوم

پاسخ ها :

زهرا سبزی

زهرا سبزی :

بستگی به مفاد پرونده دارد.اگر خانم درخواست استعلام از محتویات پرونده را نماید و در پرونده اسنادی علیه شما باشد قابل استناد است

سعید مریم عالمی

سعید مریم عالمی :

استان :

هیچ کس نمی تواند شما را مجبور به سوگند نمی تواند بکند اگر امتناع نمودید این قسم به طرف شما بر می گردد و ایشان است که بر حقانیت خود باید قسم بخورد

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

شما اگر بعنوان منکر قسم بخورید پرونده به نفع شما بسته می شود ولی اگر قسم نخورید ونکول کنید همسرتان قسم می خورد و رای به نفع ایشان صادر می شود
منع تعقیب نمی تواند قابل استناد باشد مگر در کنار مدارک دیگر ظنی برای قاضی محترم بوجود اورد