مشاوره حقوقی رایگان - اعاده به خدمت ناجا پس از بازخرید کردن

ضمن عرض ادب و سلام. بنده استخدام سال 1378 در ناجا بودم که به دلیل اختلاف خانوادگی، پرونده اعتیاد و مواد پس از سیزده سال خدمت بازخرید شدم. اما تاکنون با سازمان تسویه حساب نکردم. آیا امکان برگشتم به ناجا هست؟ لطف کنید راهنمایی کنید. بنده از برنامه خوب شما تشکر میکنم.

پاسخ ها :

اعاده به خدمت ناجا پس از بازخرید کردن اعاده به خدمت نیروی انتظامی بازخریدی ناجا بازگشت به خدمت قوانین اعاده به خدمت