مشاوره حقوقی رایگان - تطبیق مدرک تحصیلی ناجا

با سلام بنده درجه دار نظامی هستم که با مدرک تحصیلی دیپلم وارد سازمان نیروی انتظامی شده که از بدو ورود به ناجا هر کسی مدرک تحصیلی گرفته درجه و ارشدیت را به وی داده اما با توجه به اینکه به خوزستان منتقل شدم امکان ادامه تحصیل نداشتم و چهار سال بعد یعنی سال 94 شروع به تحصیل نمودم و هم اینک دارای مدرک لیسانس میباشم اما سازمان نیروی انتظامی در سال 94 از کلیه پرسنل درجه دار که قصد استخدام داشتند تعهد اخذ نمود که حق درس خواندن و تحصیل ندارید و چنانچه مدرک اخذ نمایید قابل قبول نیست اینک بنده تعهدی نداده ام و حقم ضایع شده به خاطر خداوند متعال کمکم کنید و ماده قانونی جلوی راهم بیاورید

پاسخ ها :

تطبیق مدرک تحصیلی ناجا اعمال مدرک تحصیلی در ناجا اعمال مدرک تحصیلی مدرک تحصیلی ناجا