مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدیه

بنده یکسال قبل برای دوستم یه وسیله موتور سیکلت به عنوان هدیه گرفتم و تمام هزینه‌های اون رو خودم کارت کشیدم بعد از اختلافاتی که بین ما پیش آمد قصد پس گرفتن آن را دارم. الان که موتور به نام او سند خورده آیا امکان بازپس‌گیری وجود داره یا نه؟
خوده طرف هم اقرار کرده موتور رو به عنوان هدیه دریافت کرده. چون ازش به عنوان مطالبه وجه شکایت کردم.

پاسخ ها :

رجوع از هبه در صورت انتقال سند پس گرفتن هدیه هبه