مشاوره حقوقی رایگان - معاونت در جرم

سلام، خسته نباشید.
ببخشید ماده 512 قانون تعزیرات گفته مباشر چه جرم رو انجام بده چه نده، معاون مجرم هست و مجازات میشه. میخواستم ببینم دیگر ماده قانونی وجود داره حالا در همه قوانین ایران، که معاون در هر صورت مجازات بشه و همین 1 تا 5 سال حبس رو هم داشته باشه؟ یعنی جایی هست که قاضی کاری به عمل مباشر نداشته باشه و معاون رو به خاطر عملش مجازات کنه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی معاونت مستقل و معاونت در حکم مباشرت برخلاف معاونت استعاره ایی