مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خانه

یه دختر 24 ساله دارم بعد از ظهر خودم میرم از کار میارمش خونه. امروز رفتم صاحب کارش گفت ظهر تسویه کرده و با همکار دیگش رفت تهران ... بدون اینکه به ما بگه دخترم اصلا این جوری نبود. حالا به اون دختره زنگ میزنم میگه وسایلش پیش منه ولی خودش اینجا نیست منم نگرانشم. صب وسایلاشو به من داد با یه پرواز دیگه اومده تهران. و این دختر آدرس و نشانی از خودش نمیده و احتمال میدم دخترم رو ایشون اغفال کرده و الانم دروغ میگه. البته چند ساعت پیش دخترم با یه شماره ناشناس خبر داد که متن‌هایی اومدم تهران نگران نباشید. به اون شماره زنگ زدم میگه من اسنپ هستم. دختر شما رو ساعت7 عصر جلوی میوه فروشی حکیمیه پیاده کردم. از طرفی هم دخترم با اون شماره ساعت 10:13 دقیقه به من پیغام داده حرفای اسنپ فرق داره. الان کجا برم چه خاکی به سرم بریزم چه جوری از اون دختر آدرس بگیرم با این شماره اسنپ که خاموش کرده چی کار کنم. محتاج کمکم هستم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی

جناب آقای سیدابوالقاسم قاسمی پطرودی :

سلام بامراجعه به دفترخدمات قضایی شرح حالی بعنوان شکایت ازآن رفیق اش وهم چنین راننده اسنپ مطرح .که عریضه شما به دادسرا جنایی ارسال بعدان پیگیریهای لارم رابهمراه مامورین جهت پیدایش دخترتان بعمل آورید.