مشاوره حقوقی رایگان - شریکی بلدوزر

سلام علیکم من یک سال پیش یک دستگاه بلدوزر با شریکی خریدیم که اینجاب سه دانگ از سند به اسم خانمم زدم و شریکم سه دانگ سند به اسم دخترش زد که بلدوزر اجاره به پدر شریکم فیکسی به مدت یک سال دادم که ایشان حق حساب به موقع نمیداد که من بلدوزر توقیف کردم آیا دختر میتونه بابت سه دانگش دستگاه توقیف هست خسارت از من بگیرد من میخوام دستکاه سهم خودم بفروشم قیمت دستکاه چه کسی مشخص میکند

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر به حکم دادگاه توقیف کرده باشید خیر نمیتونه ، برای فروش باید دادخواست بدید، دادگاه ارجاع می دهد به کارشناس برای قیمت گذاری