مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری اموال بعد از مرگ

عرض درود. خانمی که دارای همسر و فرزندی نمی باشد میخواد اموال و ... خود را بعد از مرگ به یکی از خواهرزاده های خود واگذار نماید.
1 . در مرحله اول به ایشان یک وکالت نامه جامع داده است هر چند که بعد از مرگی یکی از طرفین اعتبار قانونی نداشته و ندارد.
2 . ملک های خود را از طریق صلح عمرا به ایشان واگذار نموده است.
3 . مقداری سهام ( سهام قابلیت واگذاری به غیر را ندارد ) و پول نقد ( داخل بانک بابت واریزی سود سهامهاشان که نمی توان آن ها را دو امضاء نمود )، دارند که میخواهند این ها به قوت خود باقی بوده و بعد از مرگ به وکلیشان ( خواهر زاده ) برسد و برای این کار میتوانند از چه طریق قانونی اقدام نمایند ( در زمان حیاتشان و به اختیار و اراده خودشان ) که بعد از فوتشان بستگان درجه یک ایشان ( برادر و خواهرهایشان ) هیچ گونه ادعایی را نداشه باشند و به وکیل فعلی ایشان برسد. ( از طریق اقرارنامه محضری با دو شاهد می شود؟ )
باتشکر

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام...مادربزدرگ میتواند تاوقتی که درقید حیات است به راحتی وبدون نیاز به اعطای وکالت یاهراقدام دیگری طی عقد صلح بامراجعه به دفترخانه اسناد رسمی به هرمیزان یامقدار از اموال خود را به هرشخصی که مورد نظر است صلح نماید

یک وکیل

سلام
جهت راهنمایی بیشتر تماس بفرمائید