مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه برای انتقال سند خودرو توسط فروشنده

با سلام و عرض خسته نباشید. بنده سال 98 یک خودرو خریدم و مالک هم وکالت تعویض پلاک تا آخر سال رو داد. من برای تعویض پلاک اقدام کردم که با توجه به شرایط کرونا بسته بود. بنا به دلایلی نتوانستم تعویض پلاک کنم و باطل شد. چند بار با مالک تماس گرفتم جواب نداد بعد از چند ماهی خودش تماس گرفت و گفت چرا تعویض پلاک نکرده ای. مشکلم را گفتم ولی گفت من نتوانسته ام در قرعه کشی ها ثبت کنم و ... چند بار هم زنگ زدم هزینه سند با من ولی ایشان تقاضای 30 میلیون پول کردن. در حالی که من تمام پول را پرداخته کرده ام و هزار تومن هم بدهی ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

میتوانید طرح دعوی مطالبه خسارت کنید