مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت

با سلام و احترام بنده آپارتمانی را در سال 97 پیش فروشی خریداری کرده ام در مبایعه نامه قید کردیم که فروشنده تا 20 ام اسفند ماه سال 98سند منزل را آماده کند ولی چون که معلوم نبود دقیقا چه تاریخی باید بریم سند بزنیم محضر مشخص نکردیم و بنده برگه عدم حضور از محضری ندارم چون که محضری مشخص نکردیم در ضمن در قرارداد ذکر کردیم که هر کس به تعهدات خود عمل نکرد روزانه مبلغ 200 هزار تومان ضرر زیان باید پرداخت کند با توجه به اینکه تا امروز هنوزم سازنده ساختمان پایان کار ساختمان را نگرفته و برای انتقال سند به نام بنده هم اقدام نکرده می‌توانم شکایت کنم و ضرر زیان خود را بگیرم؟ چطوری و از کجا باید اقدام کنم؟ ایا نتیجه میگیرم؟ لطف کنید کامل توضیح فرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
باید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس مبادرت به طرح دعوی نمایید

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید