مشاوره حقوقی رایگان - ادعای کذب قبل

با سلام خدمت شما. موضوع از این قرار هست که دایی بنده بعد از فوت پدر و مادرشون، از خواهر های خودش شکایت میکنه برای گرفتن اموال پدر و مادرش و در آخر شکایتی که در کلانتری نوشته، انگار به گفته مادر بنده، یکی از خواهرانم که حتی اسمش هم برده پدرم را خفه کرده است. یعنی مادر من گفته که فلان خواهرم پدر را کشته که کاملا دروغ است و کذب.
حالا من چی کار کنم؟ حتی از کلانتری هم چیزی به ما اطلاع ندادن که بریم پاسگاه. حالا اگر مادر من خودش بره کلانتری و بگه که برادرش دروغ میگه، خوب هست یا نه؟ چون برای ما نامه ای نیومده که بریم کلانتری و از همه مهم تر برای خواهر دیگر که برادرشون اون رو متهم کرده به قتل مشکلی پیش نمیاد؟ اگر ما نرویم پاسگاه یا بزاریم اگر پرونده رفت به دادسرا و اون جا قاضی مادر بنده رو خواست بریم و شهادت بدیم که دروغ هست؟ ممنون میشم سریع پاسخ بدهید چون زمان کمی دارم.

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

سلام تا زمانی که به عنوان مطلع کسالت احضار نشوید ضرورتی به پیگیری ندارید