مشاوره حقوقی رایگان - امکان طرح شکایت از شرکتی خصوصی

سلام.من در سال 95نمایندگی شرکت ... را گرفتم که این شرکت حدود 25 میلیون از من دریافت کرد. با من قراردادی منعقد شد که علیرغم اصرار و ارسال درخواست کتبی من هیچ نسخه ای به من ندادند. در سال 96 و فروردین ماه من از مشتری خودم 1600000 تومان پیش پرداخت خریدگوشی گرفته و به حساب شرکت واریز کردم که بعد از واریز به من گفتند شما نمیتوانید خرید کنید و حساب کاری شما مسدود است که وقتی علت را جویا شدم گفتند قرارداد شما تا پایان سال قبل بوده و باید قرارداد جدید ببندید. من اعتراض کردم که اولا قرارداد قبلی را به من ندادید دوما چرا قبل از واریز مبلغ به من نگفتید؟ که با جوابهای واهی مواجه شدم و گفتند بیا قرارداد جدید ببند. قرارداد جدید با قبلی کاملافرق داشت و من امتناع کردم. مثلا نوشته بودند که من موظف هستم ماهانه حداقل 20 میلیون برایشان فروش داشته باشم درغیر اینصورت شرکت میتواند یکطرفه قرارداد را فسخ کند و ضرروزیان از من بگیرد. من درخواست قطع همکاری کردم .شرکت از من مبلغ 6و نیم میلیون تومان بابت برند گرفته بود و 10 میلیون تومان بابت سرور و یک فقره چک به مبلغ 40میلیون تومان برای سقف خرید (گفتند شما درماه 20 میلیون فروش خواهید کرد پس دوبرابرش را باید به ما چک بدهی و اگر خریدت بیشتر شد باید بیایی و چک را عوض کنی).من درخواست استرداد مبلغ را کردم که ندادند تنها یک چک 3میلیونی بعلاوه حدود 4 میلیون از اقساط مشتریان را به من دادند و با تهدید اینکه چک من را به اجرا میگذارند و حتی خانه مرا مصادره میکنند چون کپی سند منزل مرا هم گرفته بودند مرا مجبور به امضای فسخ همکاری و دریافت تمام حق و حقوق کردند و از من رسید با اثر انگشت گرفتند که حق شکایتی نخواهم داشت. حال سوال من اینجاست باتوجه به این مطالب و اینکه فقط من نیستم و اینها با تمام نمایندگیها همین کار را میکنند و به طرق مختلف مبالغ هنگفتی از افراد بی اطلاعی چون من میگیرند و همین حالا هم درحال فعالیت هستند آیا امکان طرح دعوا وجود دارد؟ قیمتشان با قیمت بازار متفاوت است مبالغی بعنوان حق عضویت میگیرند درمواردی جنس دست دوم میفرستند شرایط اقساط باسود 2ونیم درصد میدهند و به هیچ عنوان مسیولیتی را متوجه خودشان نمیکنند. این شرکت با زندگی افرادی چون من بازی میکند.من چند نفردیگر را هم میشناسم که همین بلاسرشان آمده است. عاجزانه تقاضای مطالعه و پاسخ دارم.

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بايد به همراه نمايندگيهاي ديگر اقدام نماييد و اول يك كارشناس حسابداري براي حسابرسي و چگونگي تنظيم قراردادتون را مشخص و در صورت تخلف اقدامات بعدي را انجام دهيد

یک مشاور

با سلام
ابتدا عرض مینمایم که باید مفاد قرارداد را مطالعه کرد و شرایط حقوقی له شما را برسی و اقدام نمود و باید با تمام افرادی که به مشکل شما دچار شده اند هماهنگی نمود و علیه نمایندکی اقدام نمود و تمامی این مراحل زماتی قابل استیفا بود که شما اعلام رصایت ننموده بودید و متاسفانه شما با اعلام رصایت و عدم طرح دعوی اعم کیفری و حقوقی هیچ گونه اقدامی نمیتوانید کنید