مشاوره حقوقی رایگان - آیا ابلاغیه قرار نهایی فقط برای شاکی پرونده ارسال می شود؟

با سلام

آیا ابلاغیه قرار نهایی فقط برای شاکی پرونده ارسال می شود؟

در پرونده ای که علیه بنده است فقط «پیامک قرار نهایی صادر شد» برایم آمده است ولی پیامکی با محتوای «آقا/خانم... ابلاغیه الکترونیکی شماره ***** در حساب کاربری شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت.» نیامده است و پس از گذشت بیست روز پیامکی آمد و در ابلاغیه وقت رسیدگی در دادگاه دادند ...

پاسخ ها :

امین عادل احمدیان

امین عادل احمدیان :

استان :

درود بر شما.
طبق قانون باید ابلاغ شود اما در عمل این کار نمی‌شود.