مشاوره حقوقی رایگان - درباره ارث بعد از پدر

سلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلا .... من پدرم قبل پدر بزرگ و مادربزرگم فوت شدن ... الان نزدیک یک سال هست که هم پدر بزرگ فوت شده و هم مادر بزرگ .. الان اگر ارثی از پدر من به جا مونده باشه، به عمو ها و همه می‌رسد یا فقط به فرزندان و همسر پدرم؟

پاسخ ها :

مرضيه  خاوريان

مرضيه خاوريان :

استان :

بله چون پدربزرگ و مادربزرگ شما در زمان فوت پدر زنده بوده اند یک ششم ماترک پدر به آنها میرسد و قانونا نیز بعد از فوت ایشان به ورثه منتقل میگردد

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

سلام. از پدر بزرگ و مادر بزرگ چیزی به پدر شما نمیرسی. همچنین با وجود عمو یا عمه به شما نمیرسی

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

ارث پدرتان به فرزندان و همسر و پدر و مادرش می‌رسد
عموها از حصه مربوط به پدربزرگ و مادر بزرگتان سهم میبرند