مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به نتایج مصاحبه بانک ...

با سلام برای شهر ما از اسامی قبولی مصاحبه هیچ کس رو انتخاب نکردن درحالیکه در دفترچه اسم شهرمان بود که نیرو لازم داشتن احتمال زیاد سهمیه شهرمون رو به شهر دیگری دادن میخواهیم به اعلام نتایج براساس استانی کردن بانک ... شکایت کنیم مرجع صالح کجاست که شکایت کنیم ؟

پاسخ ها :

اعتراض به نتیجه مصاحبه استخدامی بانک اعتراض به مصاحبه آزمون استخدامی بانک مرجع صالح شکایت از نتیجه مصاحبه آزمون استخدامی بانک مصاحبه استخدامی استخدامی