مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزندان

با سلام. حدود 2 سال است از خانمم جدا شده ام. ایشان حضانت دختر 15 ساله و پسر 3 ساله ام را قبول کرده اند و تا کنون نفقه ى بچه ھایم را پرداخته ام. جدیدا با مردى آشنا شده اند و با ایشان ازدواج کرده و بچه ھایم را با خودش به خانه اش برده است. باتوجه به این مطلب که بچه ھایم تحت سرپرست جدید ھستند آیا ھنوز پرداخت نفقه به گردنم ھست یا ساقط مى شود ؟
باتشکر

پاسخ ها :

نسيم  قاسمي

سرکار خانم نسيم قاسمي :

سلام،
پرداخت نفقه فرزندان بعد از طلاق وفق ماده 1172 قانون مدنی در هر صورت بر عهده پدر میباشد و ازدواج مجدد مادر وفق ماده 1170 همان قانون تنها حق حضانت را از وی سلب میکند ولی مؤثر در پرداخت نفقه فرزندان توسط پدر نخواهد بود.

علی ملائی دامنه

جناب آقای علی ملائی دامنه :

با سلام پرداخت نفقه تکلیف شماست حتی در فرض ازدواج مجدد همسر سابق تان اما می توانید با توجه به ازدواج ایشان حضانت پسر کوچکتان را به دست بیاورید