مشاوره حقوقی رایگان - نحوه استرداد حق الوکاله

سلام
من حدودا 9 ماه پیش در جریانی که کاملا بی تقصیر بودم، وکیلی اختیار کردم
این آقا تنها یکبار در دادگاه حاضر شدن که ان روز طرف مقابل دعوی حضور نداشت
بنابراین دادگاه به جلسه بعد موکول شد
چون وکیل دومی بود که میگرفتم
هنوز وکالت خود را روی پرونده اعلام نکرده بود و هیچ لایحه، دفاعیه و ... ننوشته است
حالا من دنبال دریافت حق الوکاله خود هستم
اما هی امروز و فردا میکنند و بهانه های عجیب و غریب از جمله ، اینکه پرونده ام را شراکتی با وکیل دیگه ای قبول کرده و حاضر نیست پول را پس بدهد

آیا خودم میتوانم متنی برای استرداد پولم بنویسم؟؟؟
اگر میتوانم
میشود درباره نوشتن متن کمکم کنید

پاسخ ها :

سید علی صادقی

سید علی صادقی :

استان :

اگر وکیل وکالتنامه برروی پرونده نگذاشته باشد میتوانید حق الوکاله را‌مستردکنیدوالا خیر