مشاوره حقوقی رایگان - نحوه واریز بیمه

سلام و ادب
بنده مدت 15 سال تولیدی داشتم با تمام مدارک لازمه و قابل استعلام از اتحادیه مربوط. از این 15 سال 5سال پیش پدرم بودم 10 سال تولیدی خودم ..
عرض کنم چون در اون مقطع وضع مالی خوبی داشتم و متاسفانه کسی هم بنده رو راهنمایی نکرد در رابطه با بیمه و آینده بیمه این 15سال بدون سابقه گذشت تا این که ورشکست و در شرکتی مشغول کار و بیمه شدم و تازه متوجه بیمه و مهم بودن سابقه بیمه شدم.
سوالم اینه که آیا میتونم اقدامی واسه اون 15سال کنم؟
مثلا مبلغ کلی براش واریز کنم طبق مدارک و مجوز های کاری که دارم.
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

در خصوص 5سال که نزد پدرتون کار کردید علیه پدرتون بابت عدم بیمه کردن شما شکایت مطرح کنید