مشاوره حقوقی رایگان - جابجای بیمه و پرداخت نکردن چند ماه بیمه

باسلام ما در شرکتی در کرج کار میکنیم پانزده ماه است که در شعبه 14تهران بیمه رد کرده الان رفته از شعبه 2 ارومیه رد میکنه شرکت تو کرج هستش قبلا دو ماه بیمه رد نکرده. لطف کنید راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

شما باید مدارکی رو که ثابت مبکند در کرج مشغول به کار هستید جمع آوری کنید