مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهی سلامت پرده بکارت از پزشک قانونی

سلام. من به خاطر مشکل سرطان دهانه رحم، دکتر نامه عمل دادن و یک نامه هم برای پزشکی قانونی که نامه پرده بکارت بگیرم که اگر حین عمل پرده آسیب دید، نامه داشته باشم. من نوع پرده ام ارتجاعی حلقوی هست. من با نامزدم سه با رابطه داشتیم. اون هم ماهی یک بار بود. نامه به من میدن؟

پاسخ ها :

گواهی سلامت پرده بکارت حلقوی گواهی سلامت پرده بکارت در صورت داشتن رابطه گواهی سلامت پزشکی قانونی پرده بکارت رابطه جنسی