مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ماترک

با سلام.
ما 5 فرزند و با یک مادر هستیم که پدرم در حدود 10 ماه پیش فوت شده و یک خواهر بزرگتر به خاطر لج و لجبازی از طریق دادگاه درخواست تقسیم ماترک را کرده و در مورد خونه میخواد که دادگاه سهمش را مشخص کند و براش بفروشه.
یک سوالی که دارم این هست من و برادرهایم سهمی تا مادرمان در قید حیات هست نمی خواهیم و نمی خواهیم این خونه به فروش برسد. آیا اون به تنهایی میتونه این کار رو انجام دهد؟

پاسخ ها :

تقسیم ماترک بدون رضایت وراث تقسیم ارث بدون حضور وراث تقسیم ماترک تقسیم ارث ارث