مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مستاجر در دوارن کرونا

سلام، خسته نباشید. مدت سه سال منزل را به کسی اجاره دادم که هر سال تمدید کردیم. امسال مهر ماه موعد قرارداد تمام و تقاضای تخلیه کردم که کرونا را بهانه و تخلیه نکرد. به حل اختلاف مراجعه و شکایت کردم و رای دادگاه نامه تخلیه سریع منزلی که خودم نشستم سازمانی هست را برای دادگاه بردم. گفتم من خودم نیاز دارم به خونه خودم اما دادگاه ظاهرا بحث کرونا را مطرح و شکایت بنده را رد کرده است. به نظر شما باید برای گرفتن حکم تخلیه چی کار کنم؟ تازه مستاجر من از نظر مالی شرایط خوبی دارد. هم خونه و هم مغازه دارد که داده اجاره. ضمنا ما این خونه را با همسرم سه دانگ سه دانگ شریک هستیم که یک سال قرارداد را من یک سال خانم بنده با این مستاجر تمدید و امضا کرده ایم. ضمنا زمانی که منزل را اجاره دادیم بالای راه پله آخر یک انباری با چوب ساختیم که وسایل خودش را زیاد بود آن جا نگهداری کند البته از سایر همسایگان ساختمان اجازه گرفتم. لطفا راهنمایی بفرمایید برای گرفتن تخلیه منزل چه کار باید انجام بدهم؟ ممنون.

پاسخ ها :

سارینا سادات حاجی میرسعیدی

سرکار خانم سارینا سادات حاجی میرسعیدی :

سلام برای گرفتن تخلیه میتونید به این موضوع اشاره کنید که قرارداد اجاره از طرف یک نفرتون (شما یا خانمتون) منعقد شده و دیگری رضایت نداشته . چرا که برای اجاره دادن ملک که تصرف مادی هست باید تمام مالکین رضایت داشته باشند