مشاوره حقوقی رایگان - شرکت در مزایده خودرو

با سلام. برای شرکت در مزایده باید کجا مراجعه کرد و قیمتی که ما و دیگران پیشنهاد میکنیم قابل مشاهده است؟ آیا سند و مدارک و کارت سوخت به خودروهای مزایده ای میدهند که ارزش قانونی داشته باشه؟ 10 درصد مبلغ مزایده ای که به صندوق دادگستری واریز میکنیم بعدا به خودمان برمیگرده اگر برنده مزایده نشیم؟ با تشکر فراوان.

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. اگر مزایده در دادگستری است باید به واحد مزایده مراجعه کرده و موضوع را بررسی کنید و یا اداره‌ ای که مزایده را بر گزار می کند.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم