مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

سلام، خسته نباشید.
من یک سال پیش از نمایشگاه خودرو خریدم سوئیچ به سوئیچ یا معاوضه.
من تمام مدارک ماشینم به اسمم هست و تحویلشان دادم.
اما اون ها فقط کارت ماشین و بیمه تحویلم دادن. گویا ماشین فقط کارت دارد و سند و مدارکش گم شده یا دستشان نیست. هر روز به بهانه ی انتقال سند را به عقب می اندازند و سند را تحویلم نمیدن.
چگونه باید شکایت کنم؟ قولنامه دارم.

پاسخ ها :

معاوضه خودرو با خودرو عدم انتقال سند خودرو توسط فروشنده عدم انتقال سند خودرو انتقال سند خودرو سند خودرو خودرو