مشاوره حقوقی رایگان - بازخریدی نیروهای مسلح

با درود واحترام.
پدر من استخدام نیروی هوایی ارتش بوده از سال 1355و در سال 1373 با درخواست بازخریدی پدرم موافقت شد. (دلیل آن هم بیماری برادر کوچکم و عدم اجازه انتقال پدرم از چابهار به تهران یا شهر دیگر بود. ( با توجه به این که قرار بر خدمت 3 ساله در پایگاه چابهار ( بدی آب و هوا ) بوده و ایشان 5 سال در آن شرایط خدمت کردند) پدرم مجبور به بازخریدی شدند با 17/5سال خدمت و اکنون هیچ حق و حقوقی و بیمه ای شامل حال ایشان و مادر من نمیشود. با توجه به بیکاری پدرم و اعتیاد ایشان و از کار افتادگی ایشان به دلیل آرتروز و برق گرفتگی حین خدمت ایشان در زمان کارمندی نیروی هوایی و فوت برادر کوچکم به دلیل همان بیماری که پدرم را مجبور به بازخرید شدن کرد؛ امکانی برای گرفتن حق و حقوقی برای همسر ایشان ( مادر بنده ) از خدمات درمانی نیروهای مسلح می باشد؟ سپاسگزارم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله این امکان وجود دارد و باید به دیوان عدالت اداری دادخواست بدهید