مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

سلام، وقت بخیر.
من حدود دو سه سال هست در ثنا ثبت نام کردم آخرین بار هم حدود دو هفته پیش در مورد یک پرونده برای من ابلاغ اومد.
چند ساعت پیش یک نفر با من تماس گرفت که کارشناس دادگستری هست که بازپرس یک شعبه در ناحیه پنج پرونده شکایت از من رو برای اظهار نظر به ایشون ارجاع داده. من البته طرف شکایتم رو شناختم ولی در ثنا هیچ اطلاعی به من داده نشده که من پرونده شکایت دارم اون هم در این مرحله که به کارشناس ارجاع شده. کارشناس یک شماره کلاسه هم به من داد. حالا من سوالم این هست که ممکن هست شکایتی طرح شده باشه و در بازپرسی در حال رسیدگی باشه ولی من نه از طریق آدرسم چیزی دریافت کرده باشم و نه در ثنا ثبت شده باشه؟
ممنونم

پاسخ ها :

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود بله ممکنه ایشان تقاضای تامین دلیل ویا تامین خواسته داشته باشن ونیاز به ابلاغ به شما ندارد