مشاوره حقوقی رایگان - صیغه نامه ازدواج موقت

سلام. خانم مطلقه 35 ساله هستم. با آقایی که همسر دارد قصد ازدواج داریم. پدرو مادر ایشان و پدر و مادر بنده هم درجریان هستن. به خاطر مشکلاتی فعلا نمی تواند همسرش را طلاق دهد. در شهر خود هر محضری رفتیم قبول نکردن که صیغه نامه برایمان بنویسن. گفتن میشه پیش یک آخوند برویدتا برایتان شفاهی صیغه بخواند. ولی بعدا نمیشه چیزی رو ثابت کرد که همسر صیغه ای ایشان بودم. شهرستان هستیم. کجا میتوانیم صیغه نامه 99 ساله کتبی برایمان بنویسن؟ لطفا راهنمایی کنید به دلیل این که نمیشود صیغه شفایه را ثابت کرد و دردسر دارد. میخوام که حتما در برگ صیغه نامه نوشته بشه و مهریه قید بشه. آیا راهی هست؟

پاسخ ها :

صیغه نامه ازدواج موقت صیغه نامه ازدواج با مرد متاهل ازدواج صیغه