مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی شورای حل اختلاف

باسلام یک نفر از بنده شکایت کذبی مبنی بر اینکه شش میلیون تومان از من طلب دارد به شورای حل اختلاف شهرستان نهاوند میبرد بدون هیچ اطلاعی و هیچ اخطار و اعلام حضوری از بنده جهت دفاع از خودم در صورتی ثبت ثنا هم دارم با خانواده در سفر بودیم که دیدم پلاکهای ماشین بنده توسط ماموران کلانتری روستایی در پونزده کیلومتری حاجی اباد بندر عباس کنده شده و چون ماشین پارک و من با خانواده داخل منزل شخصی مهمان بودیم و استراحت میکردیم که پس از جویا شدن گفتن خودرو شما توسط شورا توقیف و باید به پارکینگ منتقل شود و این اتفاق افتاد ایا شورا میتواند بدون احضار کردن طرف ندانسته خودرو را توقیف فیزیکی بکند به خاطر شش میلیون انهم فقط ادعا نه محکومیت و زنو بچه طرف هزار و پانصد کیلومتر دورتر از شهر سکونتشان دربدر بشن اگر خلاف بوده کار شورا تا از ایشان شکایت کنم مچکرم

پاسخ ها :

محمود صمدی

محمود صمدی :

استان :

با دستور موقت فک پلاک امکان پذیر است.
برای شکایت اول باید دید ایا تخلفی صورت پذیرفته یا خیر.

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

معمولا خواهان تقاضای تامین خواسته را همراه با خواسته اصلی مطرح میکند و صدور تامین خواسته منوط به واریز خسارت احتمالی است و در این صورت قبل از ابلاغ اجرا میشود اما فقط توقیف اسنادی میشود نه فیزیکی ، به نظر میرسد شما مراحل پرونده تان تموم شده و غیابا علیه شما رای صادر و اجرا شده ، مراجعه کنید و تقاضای واخواهی بدهید در آن صورت خودرو شما از توقیف فیزیکی خارج میشود