مشاوره حقوقی رایگان - ارث

با سلام و درود ، من زنی هستم دارای همسر که فرزندی ندارم و پدر و مادر هم ندارم، ولی چند خواهر و برادر دارم. آیا بعد از مرگم ارث من به چه کسی می رسد. من مایلم که همه اموالم به همسرم برسد. چکار باید بکنم؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام اموال شما پیاز فوت به همسر و برادران و خواهران شما در صورت زنده بودنشان خواهد رسید برای این کار باید یک وصیت نامه ثلث و نیز انتقال به همسر به صورت صلح عمری و مانند آن اقدام کنید

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. ارث هم به همسر و هم به خواهر و برادرتان میرسد ولی می توانید الان صلحنامه ای تنظیم نموده که تا زنده هستی متعلق به خودتان باشد و بعد از شما همه اموال به شوهرتان برسد. که می توانم این صلحنامه را برایتان تنظیم نمایم.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم