مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

با سلام. بنده 14سال سابقه خدمت در نیروی انتظامی دارم. به علت بیماری دیسک کمر تنگی کانال و علائم عصبی شدید دو بار تحت عمل جراحی دیسک کمر و ستون فقرات قرار گرفتم. سه مهره و شش پیچ پلاتین در کمرم گذاشته شده و هنوز بعد از گذشت 10 ماه از عمل دومم در راه رفتن، نشستن و کار های عادی روزمره با مشکل و درد مواجه هستم. با شرکت در شورای عالی پزشکی ناجا به بازنشستگی پزشکی و خواسته خود نرسیده ام و با رفتن به سرکارم با مشکلات زیادی رو به رو هستم. خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بنظر میرسدراهی جز شکایت به دیوان عدالت اداری نداشته باشید حتما مستندات پزشکی شما محکم ومتقن یاشد