مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام.
من یک دوربین داشتم در سایت درج آگهی اینترنتی یک مشتری پیدا شد و خرید. بابت خرید چک، سفته و قرارداد فروش گرفته ام.
چک اش برگشت خورد. می توانم شکایت کنم؟ آیا پول یا خود دوربین رو میشه گرفت؟ ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

راحله ایمانی فرد

راحله ایمانی فرد :

استان :

با سلام
در صورت تنظیم قرارداد فیمابین و شرط چنین موضوعی امکان استرداد وجود دارد در غیر اینصورت فقط نسبت به مطالبه وجه چک دادخواست مطرح کنید