مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

با سلام. لطفا برای بنده محاسبه کنید چه میزان دیه به من تعلق میگیرد؟ ( این ها رو پزشکی قانونیدر یک نامه نوشته و 2 ماه و نیم استراحت داده و بعد گفته معاینه مجدد. بعد از 2 ماه و نیم)
1.کبودی پل بینی، باسن چپ، قفسه سینه و پشت پای راست.
2.ساییدگی سطحی(حارصه) آرنج چپ و زانوی چپ
3.جراحت بخیه شده (دامیه) لب تحتانی و روی چانه
4.تورم پشت پای راست.
5.شکستگی استخوان های میخی داخلی و میانی و مکعبی مچ پای راست.
6.شکستگی دومین و سومین استخوان کف پای راست.
7.در رفتگی استخوان های کف پایی 2 و 3 و 4 و 5. پای راست که ( عمل پین گذاری شده است )

ممنون میشم محاسبه تقریبی رو برام کنید. متشکرم ( بنده راننده مقصر بودم داخل تصادف ) و به کسی نزدم. چپ کردم.

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میزان دیه و آسیب باید توسط پزشکی قانونی و قاضی معین شود