مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام پلاک خودرو

سلام، وقت بخیر. مادر بنده حدود 2 سال هست که مرحوم شدند. ایشان در زمان حیات یک پلاک به نامشون داشتند که از سال 91 تا حالا فک شده و روی هیچ ماشین دیگری نرفته. آیا بنده میتونم اون پلاک رو به نام خودم ثبتش کنم و از اون استفاده کنم؟

پاسخ ها :

تغییر نام پلاک خودرو تغییر مالکیت پلاک خودرو مالکیت پلاک خودرو پلاک خودرو خودرو