مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغيه

سلام. از حساب بانكي من پول برداشت شده و بعد از شكايت و ثبت نام در سامانه ثنا، امروز اين پيام براي من ارسال شد:
خانم .... ابلاغیه الکترونیکی شماره ... در حساب کاربری شما در سامانه ابلاغ قرار گرفت. تاریخ ابلاغ ٢٩/٠٨
منظورشون از اين پيام چي هست و من بايد چي كار كنم يا به كجا مراجعه كنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

به سامانه ابلاغ با رمز شخصی خود مراجعه کنید تا از متن ابلاغیه آگاه شوید