مشاوره حقوقی رایگان - پرونده شما به شعبه اجرای مدنی شورا واصل شد

سلام. پرونده شما به شماره ... و شماره بايگاني ....به شعبه 3 اجرا مدني شورا مجتمع شماره 1 كرج واصل شد. در صورت نياز به حضور، ابلاغ خواهد شد.
باعرض ادب و خسته نباشید. خواستم بدونم معنی این پیامک یعنی چی؟ تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

پرونده ای که له یا علیه شما بوده به اجرای احکام ارسال شده است