مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام،خسته نباشید.
نامزد من از من شکایت ترک انفاق کرده و من تا قبل از عید امسال خونه ما می آمد و غذا می خورد و لباس و لوازم آرایشی براش میخریدم ولی پول واریزی مثلا چند بار ریختم و هر ماه نمیریختم و قبل عید براش عیدی خریدم و قهر کردن و بعد از اون هر ماه پول میریختم حسابش.
حالا چند تا سوال دارم
1-من چکار کنم ک زندان نیفتم؟
2-وجود شاهد و استشهاد آیا اثری داره؟
3-راه کار های اثبات نفقه دادنم چیه ؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام.ابتدا منزل در شان ایشان فراهم کنید و دادخواست عدم تمکین علیه ایشان تقدیم دارید. می توانید اول اظهار نامه ارسال کنید. به پرداخت نفقه به صورت واریز به حساب ادامه دهید. در دادگاه کیفری نیز می توانید از فیش های پرداختی، شهادت شهود و... برای اثبات بی گناهی خود استفاده کنید.