مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خودرو

سلام. من چند وقت پیش تصادف کردم. من را مقصر کردن. شورای حل اختلاف 55 میلیون خسارت نوشت. چون ماشین غیر متعارف بود 26700000 هزار تومان نوشت. سقف بیمه من 22 میلیون بود. بیمه 13 میلیون میده. بقیه پول را من باید از جیب بدم یا راهی داره؟

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام : وقت بخیر. با توجه به اینکه سقف بیمه شما 22 میلیون تومان است بیمه می بایستی تا 22میلیون را پرداخت نماید والباقی آنرا خودتان پرداخت کنید.
رضا امیری زاده وکیل دادگستری